Behandelingen

 

Informeer welke behandeling bij uw huidbeeld past. Ik adviseer u meerdere keren per jaar uw huid goed te laten verzorgen. U zult na 1 behandeling al resultaat zien, echter in een kuurverband is het resultaat verbluffend. In een kuurverband kom je iedere 3 of 4 weken terug. Het behaalde resultaat is uiteraard blijvend en kan onderhouden worden d.m.v salon behandelingen en/of thuisproducten.

Gezichtsbehandeling 30 minuten 
Een kleine gezichtsbehandeling start met het reinigen van het gezicht en decolleté, gevolgd door een dieptereiniging voor het verwijderen van de dode huidcellen. Hierna wordt er een gezichtsmasker aangebracht afgestemd op uw huid. Ter afsluiting een verzorgende crème.

Gezichtsbehandeling 60 minuten
Deze gezichtsbehandeling start met het reinigen van gezicht en decolleté. Gevolgd door een dieptereiniging voor het verwijderen van de dode huidcellen. De Vapozone (stoom) wordt gestart. Hierdoor wordt uw huid verweekt en kunnen eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Gevolgd door een ontspannende gezicht- hals en decolleté massage, die zorgt voor een goede doorbloeding en afvoer van de afvalstoffen. De rustgevende en ontspannende massage wordt gevolgd door een speciaal op uw huid afgestemd masker. Naar wens kunnen de wenkbrauwen worden geëpileerd. Ter afsluiting een eveneens op uw huid afgestemd verzorgende crème.

Gezichtsbehandeling ASA-peel 90 minuten
Anti-aging en huid vernieuwende fruitzuurbehandeling. Vermindert rimpels en huidoneffenheden, ook ideaal voor rokershuiden, acne en pigmentvlekken. Door de behandeling met de producten die fruitzuren bevatten, bereikt u binnen de kortste keren een blijvend en verbluffend resultaat. Bijzonder efficiënt is de combinatie van een ASA-kuur met de hoog gedoseerde producten van de ASA-verzorging bestaande uit een serum en crème! Geniet tijdens de behandeling van een ontspannende massage. Na de massage wordt er een masker, speciaal voor uw huidtype, aangebracht. Tot slot worden uw wenkbrauwen geëpileerd.

Gezichtsbehandeling C- Pure Boost 60 minuten
Ervaar de compacte kracht van vitamine C. Deze anti stress vitamine is levensnoodzakelijk voor de huid en biedt een afweer tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. Vocht inbrengend en het verleent de huid veerkracht en elasticiteit. Een unieke formule concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicalen worden afgeweerd, het bindweefsel wordt verstevigd en het vochtverlies actief bestreden. Een verzorging met kalmerende, egaliserende en antibacteriële werking. Het verbetert het huid reliëf en werkt de productie van vrije radicalen tegen. Door stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit. Geniet tijdens de behandeling van een ontspannende massage. Na de massage wordt er een masker, speciaal voor uw huidtype, aangebracht. Tot slot worden uw wenkbrauwen geëpileerd.
Uitermate geschikt voor rokershuiden en beginnende huidveroudering.

Gezichtsbehandeling A-Classic 60 minuuten
Vitamine A is een levensbelangrijk element voor het lichaam. Net zo belangrijk zijn de functies van deze vitamine voor de huid. Vitamine A beïnvloedt de collageenstructuur en de enzymactiviteit van de ouder wordende huid. KLAPP gebruikt RETINOL en heeft een uiterst stimuleren werking op de verminderde herstelmechanismen van de huid. Geniet tijdens de behandeling van een ontspannende massage. Na de massage wordt er een masker, speciaal voor uw huidtype, aangebracht. Tot slot worden uw wenkbrauwen geëpileerd.

Gezichtsbehandeling Hyaluronic 60 minuten
In de Hyaluronic producten word hyaluron zuur van verschillende moleculaire formaten ingezet, waardoor de werkstof in de verschillende huidlagen kan indringen en op die manier voor een diepgaand resultaat zorgt. Hyaluron zuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen; de vocht depots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar gladgestreken. Naast dit vochtbindend opvuleffect stimuleert hyaluron zuur de cel vernieuwing en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen. Geniet tijdens de behandeling van een ontspannende massage. Na de massage wordt er een masker, speciaal voor uw huidtype, aangebracht. Tot slot worden uw wenkbrauwen geëpileerd.
Uitermate geschikt voor de huid die haar elasticiteit en stevigheid is verloren.

Gezichtsbehandeling Immun 60 minuten
Heb je last van een rode, droge of vochtarme huid? Dan is de Immun behandeling perfect voor jou! De producten binnen deze lijn zorgen ervoor dat het immuunsysteem en het eigen afweersysteem van de huid versterkt wordt. De huid gaat er weer stralend en fris uitzien met deze verzorgende producten. Daarnaast werkt deze behandeling hydraterend, zodat de vochtbalans van de huid weer op peil wordt gebracht. Je vindt binnen deze lijn onder andere verschillende serums, dag- en nachtcrèmes en moisturizers die de huid optimaal verzorgen!
Deze behandeling is ook perfect voor irritaties aan de huid, schilfering of roodheid. De huid zal weer comfortabel aanvoelen en er zacht en egaal uitzien.