Schoonheidsspecialiste

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste wil ik mij graag aan u voorstellen als Dina Brondsema. U kunt bij mij terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Ook voor de kleine behandelingen kunt u bij mij terecht, zoals het epileren van wenkbrauwen of het harsen van bijvoorbeeld de bovenlip en kin.

In het drukke leven van vandaag staat stress hoog bovenaan. Ook u zult dit wellicht ervaren. Daarom is het belangrijk dat u uzelf ook eens wat tijd gunt, want tegenwoordig gaat het niet alleen maar om het verbeteren van de huid, maar ook juist om dat ene moment voor uzelf. Wilt u de drukte eens lekker achter u laten en dat ene moment van rust, aandacht, verzorging en totale ontspanning ervaren? Maak dan gerust eens een afspraak, en onderga een heerlijke ontspannende behandeling. U krijgt de aandacht die u verdiend!

In de salon word er gewerkt met de producten van Klapp Cosmetics. Deze producten zijn vrij van minerale oliën, parabenen & PEG's. Dermatologisch getest. Anti- aging en duidelijke huidverbetering. Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van treatment kits deze worden volledig en persoonlijk gebruikt en natuurlijk afgestemd op uw huidtype. Geheel conforme Europese richtlijnen.

Cadeautje geven 
Wil je iemand verrassen met een schoonheids behandeling? Dat kan! Wij hebben cadeaubonnen die vrij zijn van bedrag, hierdoor bepaald u zelf wat u weg wilt geven. Ook is onze cadeaubon bij mijn collega’s in te leveren, zo kunt u behandelingen combineren. De cadeaubon is te verkrijgen bij ons in de salon. Wij pakken hem graag feestelijk voor u in.

Annuleren en no show
Het kan natuurlijk voorkomen dat u een afspraak niet kunt nakomen. We zullen daar echt niet moeilijk over doen. We vragen u tot 24 uur van alvorens de afspraak een belletje te geven naar de salon. Wij hebben tijd voor u ingepland, wanneer wij geen af bericht krijgen, houden wij die tijd vrij en kunnen wij niet iemand anders helpen. Bij het niet tijdig afzeggen van uw afspraak zijn wij genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen.