Nagelstudio

 

Mag ik mij aan u voorstellen? Ik ben Katinka van Wensem en allround nagelstyliste. Gespecialiseerd in diverse nail-art.

Mooie nagels en verzorgde handen zijn een lust voor het oog. Door breken, scheuren,nagelbijten of nagels die gewoon niet goed groeien word dit doel vaak niet bereikt. Toch liggen mooie nagels en handen binnen ieders handbereik. Mooie nagels en verzorgde handen zijn een lust voor het oog.
In mijn professionele salon kunt u terecht voor nagelverlenging, versteviging, reparaties, manicure, spa manicure, nailart en meer. Deskundigheid en hygiëne staan bij mij voorop. Regelmatig volg ik workshops om het aanbod te verbreden en om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en trends.

Proberen?
Wilt u proberen of kunstnagels iets voor u is? Maak een afspraak voor een gratis proefnagel.

Cadeautje geven 
Wil je iemand verrassen met een manicure behandeling? Dat kan! Wij hebben cadeaubonnen die vrij zijn van bedrag, hierdoor bepaald u zelf wat u weg wilt geven. Ook is onze cadeaubon bij mijn collega's in te leveren, zo kunt u behandelingen combineren. De cadeaubon is te verkrijgen bij ons in de salon. Wij pakken hem graag feestelijk voor u in.

Annuleren en no show
Het kan natuurlijk voorkomen dat u een afspraak niet kunt nakomen. We zullen daar echt niet moeilijk over doen. We vragen u tot 24 uur van alvorens de afspraak een belletje te geven naar de salon. Wij hebben tijd voor u ingepland, wanneer wij geen afbericht krijgen, houden wij die tijd vrij en kunnen wij niet iemand anders helpen. Bij het niet tijdig afzeggen van uw afspraak zijn wij genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen.