Waxsalon

Goedendag, ik ben Permilla en ben gecertificeerd in het waxen en epileren van ongewenst lichaams- en gezichtshaar. Ik heb mijn certificaten behaald aan de Wellness Academie in Amsterdam.  Ik werk zorgvuldig, snel, hygiënisch en vakkundig. Ongewenst lichaams- en gezichtshaar is verledentijd. Zie ik u snel in mijn salon?

Waxen
Waxen of harsen is het zelfde; het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen doormiddel van een kleverige substantie. Haren worden met waxen in zijn geheel, inclusief wortel, verwijdert. Het zal zo’n 3 tot 8 weken duren voor de haar weer is aangegroeid. Hierdoor krijgt u er zachte haren voor terug. In tegenstelling tot scheren zult u bij waxen nooit harde stoppels hebben.

Cadeautje weggeven
Wil je iemand verrassen met een waxbehandeling? Dat kan! Wij hebben cadeaubonnen die vrij zijn van bedrag, hierdoor bepaald u zelf wat u weg wilt geven. Ook is onze cadeaubon bij de andere salons in te leveren, zo kunt u behandelingen combineren. De cadeaubon is te verkrijgen bij ons in de salon. Wij pakken hem graag feestelijk voor u in.

Annuleren en no show
Het kan natuurlijk voorkomen dat u een afspraak niet kunt nakomen. We zullen daar echt niet moeilijk over doen. We vragen u tot 24 uur van alvorens de afspraak een belletje te geven naar de salon. Wij hebben tijd voor u ingepland, wanneer wij geen afbericht krijgen, houden wij die tijd vrij en kunnen wij niet iemand anders helpen. Bij het niet tijdig afzeggen van uw afspraak zijn wij genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen.