Volg ons op Facebook & Instagram en blijf op de hoogte.

Wij zoeken een leuke collega!

Ben jij een kapper (m/v) met ervaring en ben jij opzoek naar een leuke kapsalon om te werken?
Ben je er een paar jaar uit het vak geweest, maar mis je het toch en zoek je een plek waar je je creativiteit weer kwijt kan?
Zit je op de kappersopleiding (1e, 2e, 3e, of 4e jaars) en zoek je een leuke stage- of werkplek met goede begeleiding?
Of zoek jij gewoon een vet leuke bijbaan (vanaf 14 jaar), en help je ons op de drukke tijden, door onze agenda te beheren, onze werkplekken voor te bereiden, heerlijke cappuccino's te maken voor onze klanten, en indien je interesse er ligt, om echte kappers handelingen te leren zoals wassen, föhnen of zelfs kleuren?

Wij hebben een ruime gezellige salon vol vaste klanten en veel toeristen en zoeken een enthousiaste, positieve en leergierige collega.

Je hebt bij ons de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je ambitieus bent. Wij volgen geregeld cursussen en opleidingen om het beste uit onszelf en ons vak te halen en werken met de nieuwste technieken.

Ook vinden wij gezelligheid, lachen, en plezier hebben in wat je doet heel belangrijk. Daarom verwachten we dat ook jij over een gezonde dosis humor beschikt.

Dienstverband: bepaalde tijd (met uitzicht op een vast contract)
Salaris: volgens CAO
Flexibele werk- uren en dagen (om de week de Zaterdag vrij is mogelijk!)
Geen koopavonden, wél kleuravonden zodat jij er ook altijd goed bij loopt

Uiteraard zijn wij telefonisch te bereiken via ons vaste telefoonnummer. Ook kun je ons een email met je motivatie en sollicitatie sturen via jolanda.tromp@divoze.nl óf maak een afspraak om langs te komen om jezelf voor te stellen!

 

 

 

CADEAUTJE GEVEN

Wil je iemand verrassen met een behandeling? Dat kan! Wij hebben cadeaubonnen die vrij zijn van bedrag, hierdoor bepaald u zelf wat u weg wilt geven. De cadeaubon is te verkrijgen bij ons in de salon en wij pakken hem graag feestelijk voor u in.