Over Ons

 

 

 

 

 

 

In onze kapsalon staat kwaliteit bovenaan. Wij volgen regelmatig diverse cursussen, trainingen en bezoeken vakbeurzen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken en trends. Wij bieden u diverse behandelingen aan en hebben een uitgebreide stylings- en verzorgingslijn. Wij werken voornamelijk met het merk Goldwell. In onze salon is iedereen welkom; dames en heren, jong en oud. Wij zullen elke dag weer streven naar het beste voor uw haar en hoofdhuid.

Ons team bestaat uit gediplomeerde hair stylisten met ieder zijn eigen specialisme. Hieronder zullen zij zich aan u voorstellen.

 

Jolanda  Tromp - Burger

Masterstylist - Specialisme: Italiaanse kniptechnieken en blond specialist

Met 35 jaar ervaring als master-styliste binnen het kappersvak, stel ik mij graag even aan u voor als Jolanda Tromp-Burger, eigenaresse van Divoze Hair & Beauty. Vanuit mijn passie voor de beauty branche ben ik in 2010 gestart met Divoze Hair & Beauty. Daarbij horen collega’s die hun sporen verdiend hebben in de beauty branche. Wij werken uitsluitend met hoogstaande kwalitatieve producten van bekende merken. Ik hoop u graag een keer te mogen ontvangen in mijn gezellige kapsalon. Graag tot ziens.

 

Permilla Gootjes-Brak

Topstylist - Specialisme: kerasilk specialist

Joehoe! Mijn naam is Permilla, 29 jaar oud en woon met mijn man en twee dochters in Callantsoog. In 2014 heb ik de opleiding tot kapper afgerond. In mijn school periode ben ik gestart bij Divoze Hair & Beauty, waar ik de kneepjes uit het vak, maar vooral de precisie heb mogen leren. Door de jaren heen hebben we samen veel shows bezocht, trainingen gevolgd en certificaten behaald. "Wat vind je nou het leukste om te doen", word mij veel gevraagd, en dan antwoord ik elke keer weer; álles! Maar, een foliesoleil vind ik toch wel het aller-leukste. De metamorfoses die je creëert, door soms maar iets heel subtiels. Het verwennen. Het verzorgen. Het vertrouwen en de band die je opbouwt met vaste klanten. Alle vrolijke toeristen die je spreekt met de leukste verhalen. En uiteraard mijn collega Jolanda die ervoor zorgt dat werken bij Divoze voor mij voelt als hobby! Tot ziens.

 

Bodhi 🐶

Specialisme: bewaken