Blokzeep

Wij zijn verkooppunt van Blokzeep!

Blokzeep gelooft dat plasticvrij de toekomst is! Maar ook dat duurzame producten niet saai of onprettig mogen zijn. Wij gaan juist voor dat geniet momentje in de badkamer, maar dan lekker groen. Jij ook?

Kom bij ons in de salon langs en ontdek het assortiment. Deze varieert o.a. van shampoo, conditioner, deodorant, gezichtsreiniger en scheerzeep. Voor dames en heren!

Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven!

Wil jij iemand verrassen met een duurzaam cadeau dat je helemaal zelf kan samenstellen? Wij hebben super leuke  cadeausets voor 2, 3, 4 of 5 Blokzeep producten en wij pakken hem persoonlijk voor je in! De inhoud kies jij zelf.

.

Waarom kiezen voor blokzeep?

  • Het karton dat gebruikt wordt voor de shampoo bars, body bars en conditioner bars wordt cradle-to-cradle geproduceerd, wat betekent dat ze CO2 neutraal gemaakt worden en ze (inclusief de inkt) volledig biologisch afbreekbaar zijn.
  • Iedere shampoo, conditioner of body bar bespaard 90 gram plastic, wat niet meer in zee terecht komt. 
  • In Blokzeep zitten alleen natuurlijke ingrediënten. Zo zijn onze shampoo bars en conditioner bars gemaakt zonder SLS en parabenen en zijn ze palmolievrij.
  • Blokzeep is graag transparant over de ingrediënten in hun producten. Daarom is er bij elk product een ingrediëntenlijst toegevoegd. De betekenis van minder bekende ingrediënten vind je hier .