Prijslijst Kapsalon

DAMES

Knippen      €28.50

Wassen knippen     €36.50

Wassen knippen Stylen     €49.50

Wassen knippen föhnen     €59.50

Wassen knippen watergolven    €59.50

Wassen föhnen      €49.50

Wassen watergolven     €49.50

Kleuringen vanaf     €58.50

High-lights per stuk   €11.50

low-lights per stuk       €12.50

Blond Me Lights per stuk      €12,50

Kijk voor de voordelige kleur bundel pakketen bij onze arrangementen.

Hele Permanenten of Jetting behandeling inclusief   €125.50

Deel Permanent of Jetting behandelingen inclusief  €115.95

Bruidskapsels op aanvraag

HEREN

Knippen     €28.50

Wassen knippen     €36.50

Tondeuse coupe vanaf     €25.00

Blockhead knippen vanaf      €33.50

KIDS

Knippen 0 tot 10 jaar     €24.50

Wassen knippen 0 tot 10 jaar     €30.50

Knippen 11 tot 15 jaar     €26.50

Wassen knippen 11 tot 15 jaar     €32.50

 

INCLUSIEF & SERVICE

Onze behandelingen zijn inclusief adviesgesprek, versteviging, stylingsproducten, lak, koffie of thee en Wi-Fi. Voor onze vaste klanten is een keer tussendoor de pony knippen of de nek even bijwerken GRATIS.

 

CADEAUTJE GEVEN

Wil je iemand verrassen met een behandeling? Dat kan! Wij hebben cadeaubonnen die vrij zijn van bedrag, hierdoor bepaald u zelf wat u weg wilt geven. Ook is onze cadeaubon bij mijn collega Katinka in te leveren, zo kunt u behandelingen mooi combineren. De cadeaubon is te verkrijgen bij ons in de salon en wij pakken hem graag feestelijk voor u in.

 

ACTIES & AANBIEDINGEN.

Wij hebben regelmatig acties en aanbiedingen, zodat u een scherpe prijs betaalt voor onze persoonlijke, vakkundige en servicegerichte behandelingen.

Volg ons op facebook, Twitter en Instagram en blijf op de hoogte van alle acties en aanbiedingen.

 

ANNULEREN & NO SHOW.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een afspraak niet kunt nakomen. We zullen daar echt niet moeilijk over doen. We vragen u tot 24 uur van alvorens de afspraak een belletje te geven naar de salon +31 (0) 224-581804. Wij hebben tijd voor u ingepland, wanneer wij geen af bericht krijgen, houden wij die tijd vrij en kunnen wij niet iemand anders helpen. Bij het niet tijdig afzeggen van uw afspraak zijn wij genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen.

 

PRIJS AANPASSINGEN.

Helaas komen ook wij er niet onderuit dat bij elk nieuwe jaar onze prijzen weer een beetje bijgesteld moeten worden. Dit is nodig omdat onze leveranciers elk nieuwe jaar weer met een fris gedrukte catalogus aan komen waarin de inkoopprijs van onze producten elk jaar weer een beetje stijgen. Ook bepaald de CAO en de belastingdienst wat er met de salarissen gaat gebeuren en zo nog een paar onderdelen waar wij met zijn allen mee te maken hebben. Wij proberen het in de maand Januari allemaal klaar en duidelijk voor u te hebben tot uiterlijk einde Februari van elk nieuwe jaar.