Elumen 100% PPD vrij

Wij zijn als kapsalon gespecialiseerd in de 100% PPD vrije haar kleur Elumen. Elumen is een uitstekend product met prachtige kleuren, zonder enig risico.

Goldwell Elumen is een haarkleuring, die het haar van binnenuit elumineert en zo de unieke kleurresultaten creëert. Het zorgt voor haarscherpe kleuren, een prachtige glans, uitzonderlijke houdbaarheid en je haar ziet er overtuigend gezond uit. Het is een ammoniakvrij product dat het haar ontziet, maar tegelijkertijd wel zorgt voor 76% meer kleurintensiteit. Dit komt omdat Elumen pigmenten diep in het haar worden getrokken en langdurig worden verankerd. Het vult poreuze gedeeltes binnenin het haar op en verbetert de haarstructuur.

Elumen is een innovatieve kleurtechnologie die geheel zonder oxidatie en zonder peroxide werkt. Elumen is houdbaar als verf en tegelijk zo mild als de traditionele kleuring, snel en eenvoudig. Elumen is 100% PPD-vrij

 

Heeft u een PPD allergie? Geen probleem!

PPD (kleur) allergie hoeft niet te betekenen dat u nooit meer uw haren kan kleuren. Dermatoloog Harma Stenveld van het Centrum van Huid en Arbeid:
“Zolang je maar de juiste maatregelen neemt en voor je eigen haar geen kleurproducten met PPD gebruikt wanneer je daar allergisch voor bent. Wij adviseren altijd Elumen Hair Color. Dat is de enige blijvende haarkleuring, die geheel PPD-vrij is. En absoluut veilig voor mensen met een PPD-allergie. Elumen is echt het enigste alternatief.”

Meer dan alleen een kleur: het Elumen Repair Effect creëert onberispelijke briljantie en glans. Net als bij een onzuivere diamant, verstrooien de poreuze gedeeltes van het haar het licht. Hierdoor ziet het haar er gestrest en dof uit. Elumen vult de poreuze gedeeltes binnenin het haar op en verbetert de haarstructuur. Hierdoor wordt het licht perfect gereflecteerd.