Wenkbrauwen

 

Een nieuwe coupe kan niet zonder mooie gestylde wenkbrauwen. Wij harsen en/of epileren uw wenkbrauwen in een mooie strakke vorm waarna ook de mogelijkheid er is om uw wenkbrauwen te laten verven. Dit alles kan ook tijdens uw kleurbehandeling. Hoe makkelijk is dit? U bent er op deze manier geen extra tijd voor kwijt.

Harsen en/of epileren €17.50
inclusief verven €25.00

Tijd voor uzelf

In het drukke leven van vandaag staat stress hoog bovenaan. Ook u zult dit wellicht ervaren. Daarom is het belangrijk dat u uzelf ook eens wat tijd gunt, want tegenwoordig gaat het niet alleen maar om het verbeteren van uw uiterlijke verzorging, maar ook juist om dat ene moment voor uzelf. Wilt u de drukte eens lekker achter u laten en dat ene moment van rust, aandacht, verzorging en totale ontspanning ervaren? Maak dan gerust eens een afspraak, en onderga een heerlijke ontspannende behandeling. U krijgt de aandacht die u verdiend!

Cadeautje geven
Wil je iemand verrassen met een cadeaubon? Dat kan! Wij hebben cadeaubonnen die vrij zijn van bedrag, hierdoor bepaald u zelf wat u weg wilt geven. De cadeaubon is te verkrijgen bij ons in de salon. Wij pakken hem graag feestelijk voor u in.

Annuleren en no show
Het kan natuurlijk voorkomen dat u een afspraak niet kunt nakomen. We zullen daar echt niet moeilijk over doen. We vragen u tot 24 uur van alvorens de afspraak een belletje te geven naar de salon +31 (0) 224-581804. Wij hebben tijd voor u ingepland, wanneer wij geen af bericht krijgen, houden wij die tijd vrij en kunnen wij niet iemand anders helpen. Bij het niet tijdig afzeggen van uw afspraak zijn wij genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen.